maandag 26 november 2012

Winterbeurs 2012 zit er al weer op!

Het zit er weer op! De Winterbeurs Assumburg 2012 is achter de rug en iedereen is vandaag flink aan het bijkomen van een zware dag.
Toen we 's morgens de gordijnen open deden, zagen we dat er een flinke storm over Heemskerk raasde. Niet echt gunstig voor onze beurs natuurlijk. Toch zijn we allemaal vol goede moed naar kasteel Assumburg gegaan. De wind loeide om het kasteel heen en de standhouders hadden moeite om al hun spulletjes heelhuids over de slotbrug heen te transporteren.
Eenmaal binnen was het heerlijk en heel erg gezellig. We hadden dit jaar veel leuke stands en omdat we het ruimer hadden opgezet, konden alle standhouders hun producten mooi uitstallen.

Om 11 uur was iedereen er klaar voor en konden de bezoekers komen. Door de storm kwamen er vooral in de ochtend niet veel mensen helaas. Toen echter na het middaguur het zonnetje begon te schijnen en de storm wat ging liggen, begon het bezoekersaantal toe te nemen en zagen we toch heel wat goedgevulde goodiebags het kasteel verlaten.

Helaas hebben we in de ochtend wel moeten besluiten om het koor Vocal Touch af te zeggen. Zij hadden een plek op de binnenplaats en gezien de weersomstandigheden leek het ons niet raadzaam om dit door te laten gaan. In overleg met de koorleider hebben we het met pijn in het hart dus moeten afblazen.

Maar, uiteindelijk is het dus toch nog een gezellige dag geworden en heeft iedereen op zijn gemak alles kunnen bekijken. Het totaal aantal bezoekers is ongeveer 600 geweest. Niet slecht voor zo'n stormachtige dag, maar we vragen ons af hoeveel het er hadden geweest als we mooier weer hadden gehad...

In het NHD van vandaag stond een mooi en uitgebreid artikel over onze beurs waar we heel blij mee zijn (met dank aan Maaike Calis). Zij heeft alle standhouders uitgebreid gesproken en er een zeer positief stukje van gemaakt. Twee van onze standhouders (Figuren Borduren en Hooot.nl) worden genoemd in het stukje, ook voor hun heel leuk natuurlijk.

Reden genoeg dus om plannen te maken om het volgend jaar nog een keer te proberen. Via dit blog zullen we je op de hoogte houden van de komende ontwikkelingen.
We willen tenslotte hierbij alle standhouders bedanken voor de mooie aankleding van hun stand en hun deelname aan deze beurs.

Misschien dus weer tot volgend jaar!

Angelique & Debby
Winterbeurs Assumburg


Geen opmerkingen:

Een reactie posten