zaterdag 10 november 2012

Standhouder 2012 - Leuk en Meer

21 november 2012 - nagekomen bericht: Deze standhouder heeft helaas door ziekte moeten afzeggen en zal niet aanwezig zijn op de Winterbeurs dit jaar.

We hebben nog maar een paar weken te gaan, en we hebben nog steeds niet alle standhouders aan je voorgesteld.... Vandaag willen we je iets vertellen over Leuk en Meer.


Er is veel te koop in de vrolijke en overzichtelijke webwinkel van Leuk en Meer. Er is gedacht aan groot en klein. Wat dacht je van speelgoed, lieve hebbedingen, sieraden, poëzie van Plint, woonaccessoires, regenjasjes, merkkleding, kraamcadeautjes en nog veel meer.





Bijzonder vinden wij de moeder en dochter sieraden van Kaya. Speciaal voor alle dametjes die op mama willen lijken hebben zij de Mom & Me collectie ontwikkeld. Bijzondere kindersieraden met een bijpassend mama sieraad, als symbool voor jullie onvoorwaardelijke band!
                                                          
Leuk en Meer heeft het keurmerk van Thuiswinkel.org ontvangen, wat garandeert dat je zorgeloos kunt shoppen. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Ook zijn zij te volgen op Twitter en Facebook. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom deze mooie webwinkel.

[ www.leukenmeer.nl ]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten