zaterdag 15 november 2014

Standhouder 2014: Traktatieworkshop


Omdat wij gek zijn op knutselen, het gezellig vinden om kinderen te helpen tijdens een workshop en ieder feestje een persoonlijke aankleding verdient, zijn wij 3 jaar geleden begonnen met Traktatieworkshop.nl,

Bij ons vindt u veelal handgemaakte traktaties, knutsel-, en verpakkingsmaterialen, kleine cadeautjes, (kinder)sieraden, kinderfeestjes en workshops. Verder kunt u bij ons terecht voor het bestellen van grotere aantallen van artikelen of een speciale aankleding van een feest voor uw vereniging, school, huwelijk, geboorte of jubileum. 


Omdat wij Kika een warm hart toedragen neemt ons Kinderkunst Atelier een aantal van haar gemaakte sieraden en kaarten mee. Deze worden verkocht onder het motto '25 cent voor Kika' en u kunt natuurlijk een vrijwillige donatie doen in de donatiebus.


Kinderen kunnen tijdens de Winterbeurs komen knutselen in onze workshop Engeltje decoreren met Décopatch, vilt en stof of een kerstbal-kerstklokje met foamklei en ander decoratiemateriaal bewerken. Deze leuke workshop kost € 6,50 p.p. inclusief gebruik van materialen.

Actie:
Heeft u in uw Goodiebag een kaartje met een gouden ster dan krijgt u bij aankoop van een artikel, bij onze kraam 5% korting.

Traktatieworkshop.nl
Korstmos 37
2914 XB Nieuwerkerk a/d Ijssel
Tel: 0180-324946/06-26156509
info@traktatieworkshop.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten