woensdag 26 november 2014

Standhouder 2014: NewBasics4Kids.com

Ik zie het aan mijn eigen kids. Ze komen thuis uit school, gooien de tas in de hoek en schieten naar boven om zich om te kleden. Lekker een makkelijk zittend basic shirtje met jeans of (nog liever) joggingbroek. De één om in buiten te spelen, de ander om in rond te hangen en te gamen.

En eigenlijk is dat ook altijd goed: een mooie basic met spijkerbroek, maar toch bleek dat niet altijd eenvoudig. Ik liep stad en land af om basic kinderkleding te scoren. Comfortabel, hip en mooi blijkt lastig samen te gaan voor basics. Vaak was het te wijd, te dun, snel verwassen of veel te duur.

NewBasics4Kids.com (NB4K) verkoopt mooie betaalbare kinderbasics. Slim fit modellen en ook na vele wasbeurten blijft de kwaliteit gegarandeerd goed. Jurkjes, shirts en leggings in 10 heldere kleuren, het hele jaar door uit voorraad leverbaar. En dat allemaal gemaakt in Nederland. What you see, is what you get ! Tijdloos en eindeloos combineerbaar. Eigenlijk heel simpel. Kids blij en mama blij!



Op de winterbeurs hebben we een leuke actie: lange leggings voor €10 en heerlijke shirts met lange mouw voor €12,50. Neem gerust alvast een kijkje op onze site:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten