zondag 14 oktober 2012

Standhouder 2012 - BullDeco

De volgende standhouder die we aan je voorstellen is BullDeco.


Glas graveren is een oud ambacht en heeft hierdoor een bijzonder charme omdat van allerlei standaardproducten een prachtig en uniek voorwerp gemaakt kan worden. Niet alleen drinkglazen maar bijvoorbeeld ook karaffen, sierflessen, vazen, champagnekoelers en spiegels kunnen gegraveerd worden (mits het glas niet te dun en kwetsbaar is).





Als je ruim van te voren besteld kan BullDeco een bijzondere tint meegeven aan je persoonlijke cadeau voor elke gelegenheid. Het gekozen motief kan in overleg specifiek op de ontvanger worden afgestemd. Je zult ervaren dat een gegraveerd cadeau altijd goed in de smaak zal vallen bij anderen. Bijna alle afbeeldingen of foto’s kunnen worden gebruikt.

Enkele voorbeelden zijn: afbeeldingen op geboortekaartjes of trouwkaarten, bedrijf- en/of verenigingslogo's, kleine kindertekeningen (ouders respectievelijk grootouders zijn daar dolblij mee) of een eigen tekening, familiewapens, afbeeldingen van auto of gebouwen, foto van uw huisdier, kaft van een boek etc.
Je moet er wel altijd op letten dat de afbeelding die je kiest ook past bij het voorwerp waar je het op wilt hebben. Een drinkglas bijvoorbeeld vraagt nou eenmaal om een kleinere afbeelding dan een bierpul. Een kleine spiegel kan ook anders gevuld worden dan een grote spiegel.
Elk graveerwerk is uniek.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten