dinsdag 30 oktober 2012

Standhouder 2012 - Baby & the City

Op het laatste moment hebben we nog een nieuwe standhouder toegevoegd aan de Winterbeurs: Baby & The City


Baby & the City Holland – The Change You Always Wanted

Na een gedegen voorbereiding is het dan eindelijk zover, de leuke en stoere babyrompers, ondermode en pyjama’s voor peuters en kleuters van Baby & the City en Kidz & the City zijn nu ook vanaf heden in Nederland verkrijgbaar. Bij de ontwerpen is met zorg nagedacht over de kwaliteit van stoffen, de pasvorm en natuurlijk de styling. Zo zijn de rompers bijvoorbeeld te verkrijgen met of zonder pijpjes, ook de halslijn is van een dusdanig ontwerp dat er geen wijde hals ontstaat, maar er wel een riante opening voor het hoofdje is.

Baby & the City – Holland, maakt deel uit van Baby & the City – Europe, en gaat na betreding van de buitenlandse markt nu ook de Nederlandse markt op. Dit unieke concept van Baby & the City wordt dan ook in de markt gezet met de visie: ‘The Change You Always Wanted’.


Nu de webshop is geopend op www.babyandthecity.nl, wensen wij u dan ook bij eventuele aankoop van dit unieke en origineel verpakte kledingstuk een bijzonder moment van vreugde, uitstraling en kleurrijkheid. De producten zijn een must-have or nice-to-give. We garanderen een niet goed-geld-terug garantie en natuurlijk een snelle levering. Daarnaast wordt het product altijd feestelijk verstuurd in een speciale verpakking. Niet alleen kleding voor je eigen kinderen, maar onze producten worden als cadeau verzonden. Het geven van een cadeau is nu nog leuker en makkelijker.


In 2013 zal het merk landelijk verschijnen bij geselecteerde baby, peuter en kinder- en speciaal zaken.

Baby & the City B.V.
info@babyandthecity.nl
www.babyandthecity.nl
Baby & the City Holland

[ www.babyandthecity.nl ]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten