woensdag 31 oktober 2012

Deelnemer goodiebags 2012 - Shine & Dine

Tijdens de Winterbeurs delen wij 100 goodiebags uit aan de eerste 100 betalende klanten. Naast de standhouders hebben wij ook andere bedrijven bereid gevonden om deel te nemen aan deze goodiebags. Een van die deelnemers is Shine & Dine



Uit het oogpunt “Waarom zou een lamp alleen een gebruiksvoorwerp moeten zijn..?” is Shine & Dine begonnen met het ontwerpen en creëren van designlampen die je vooral vrolijk maken, eruit springen in je interieur, lampen met een knipoog.
Kortom “Kunst waar je iets mee kan…” Bij alle lampen staat vooral servies centraal als uitspringend onderdeel. Naast de lampen getoond op de site, zijn alle lampen ook te bestellen in elke wenselijke kleurencombinatie.



Na de lampen is het assortiment uitgebreid met de Clip-it. De Clip-it is een nieuw soort paperclip met eindeloze mogelijkheden. Zo kan deze paperclip ook als knijper, servethouder, amuse vorkje en zelfs als haarspeldje gebruikt worden. De Clip-it is in vele formaten en kleuren leverbaar, daarnaast kan hij ook als complete set met een prikbord besteld worden.




[ www.shine-and-dine.nl ]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten