zaterdag 25 oktober 2014

Standhouder 2014: Tut & Toos

 

Tut & Toos is eigenlijk een uit de hand gelopen passie voor het opknappen en restylen van oude meubels. Wij geven gebruikte meubels een nieuwe kans. 
Het oude kastje van oma, de tafel van tante Pien, die ongebruikt op zolder staan, maken wij weer helemaal in de style en trend van nu!


De meubels worden door ons gereinigd, zo nodig gerepareerd waarna wij deze met krijtverf, staalwol en was een brocante uiterlijk geven.

Het vinden van de juiste meubelstukken is één van onze grootste uitdagingen, inmiddels weten wij door ervaring waar de mooiste stukken te verkrijgen zijn. Regelmatig trekken we erop uit om markten door het hele land te bezoeken.


Wij werken ook op bestelling en komen desgewenst ook bij de mensen thuis om een kleuradvies te geven, want het nieuwe uiterlijk van het meubel moet natuurlijk wel bij de rest van de inrichting passen.

Sinds kort geven wij ook workshops in ons atelier in Beverwijk. Een gezellige avond waarin men, onder het genot van een hapje en een drankje, de leukste verftechnieken kan leren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten