woensdag 18 november 2015

Stichting Babyspullen

In de goodiebags voor de Winterbeurs Marquette vind je deze keer ook folders van Stichting Babyspullen.

In Nederland groeit 1 op de 9 kinderen op in armoede. Stichting Babyspullen trekt zich het lot van deze kinderen aan en vindt dat ieder kind recht heeft op een goede start. Daarom werkt de stichting met een team van betrokken, enthousiaste vrijwilligers in samenwerking met een netwerk van partners aan manieren om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen. 

De stichting realiseert dit doel primair door het verstrekken van een gratis tweedelig babystartpakket aan (aanstaande) ouders. Deze pakketten worden samengesteld uit gebruikte en nieuwe babyspullen die de stichting inzamelt en worden verspreid via hulpverleningsinstanties. Ideaalbeeld van de stichting is dat iedere baby, ongeacht de financiële situatie van de ouders, voorzien is in de basisbehoeften en zo een goede start kan maken in het leven.

Donateurs gezocht!
Het distributiecentrum in Alkmaar, waar alle ingezamelde spullen worden verzameld, moet helaas binnenkort de deuren sluiten. De stichting is dan ook moet spoed op zoek naar een ander onderkomen en heeft hiervoor heel veel hulp nodig van donateurs. Voor slechts € 2,00 per maand kan ook jij een bijdrage leveren aan het behoud van deze stichting.



[ www.stichtingbabyspullen.nl ]


Geen opmerkingen:

Een reactie posten